Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri KARGEM’i ziyaret etti.

02.04.2024 12:14

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kübra Gül, Öğr. Gör. Ferit Uslu ve Öğr. Gör. Mehmet Şirin Çetin öğrencileriyle KARGEM’i ziyaret etti. Kariyer Merkezi Md. Yrd. Arş. Gör. Dr. Fatma Betül Şengönül, öğrencilere akademik kariyer danışmanlığı sağlama, kariyer planlama süreçlerinde destek olma ve iş dünyasıyla bağlantı kurma gibi konularda merkezin üstlendiği sorumluluklara vurgu yaptı. Öğrencilerin kariyer gelişimlerini destekleyici işlevi de olan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin yerli ve milli dijital platformu olan E-insan uygulamasının tanıtımını yaptı. Ziyarette gelen öğrencilerimizin bu uygulama üzerinden yetenek kapısı ve kariyer kapısı platformlarına kaydı yapıldı.