29.03.2024 11:29

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon ve Antrenörlük Bölümü öğrencileri KARGEM’i ziyaret etti.

Spor Bİlimleri Fakültesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sultan YAVUZ EROĞLU öğrencileriyle KARGEM’i ziyaret etti. Kariyer Merkezi Md. Yrd. Doç. Dr. Salih GÜLEN, öğrencilere akademik kariyer danışmanlığı sağlama, kariyer planlama süreçlerinde destek olma ve iş dünyasıyla bağlantı kurma gibi konularda merkezin üstlendiği sorumluluklara vurgu yaptı. Öğrencilerin kariyer gelişimlerini destekleyici işlevi de olan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin yerli ve milli dijital platformu olan E-insan uygulamasının tanıtımını yaptı. Ziyarette gelen öğrencilerimizin bu uygulama üzerinden yetenek kapısı ve kariyer kapısı platformlarına kaydı yapıldı.