Üniversitemiz Bilişim Sistemleri ve Teknoloji Bölümü öğrencileri KARGEM’i ziyaret etti.

20.03.2024 10:37

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Gizem Hazan AKÇAY öğrencileriyle KARGEM’i ziyaret etti. Öğr. Gör. Hüseyin DOĞAN, öğrencilere akademik kariyer danışmanlığı sağlama, kariyer planlama süreçlerinde destek olma ve iş dünyasıyla bağlantı kurma gibi konularda merkezin üstlendiği sorumluluklara vurgu yaptı. Öğrencilerin kariyer gelişimlerini destekleyici işlevi de olan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin yerli ve milli dijital platformu olan E-insan uygulamasının tanıtımını yaptı. Ziyarette gelen öğrencilerimizin bu uygulama üzerinden yetenek kapısı ve kariyer kapısı platformlarına kaydı yapıldı.

Gerçekleşen ziyarette Merkez Yönetim Kurlu Üyesi Öğr. Gör. Hüseyin DOĞAN ve Merkez çalışanı Ruken Ekici Baba hazır bulundu.