Öğrenci Buluşması

27.11.2023 23:23

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican Bulanık Meslek Yüksekokulu Öğrencileriyle Buluştu

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde düzenlenen "Öğrenci Buluşması" etkinliği, Bulanık Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Programa iştirak eden Rektörümüz Alican, Bulanık Meslek Yüksekokulu'nun çeşitli bölümlerinde eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Rektörümüz, öğrencilerin sormuş olduğu soruları cevaplayıp teker teker sorunlarıyla ilgilendi. Bu anlamda öğrencilerimize hayatta karşılaşacakları zorlukları aşma noktasında nasihatlerde bulunan Rektörümüz, öğrencilerin dile getirmiş olduğu ilgili sorunların çözülmesine yönelik gerekli adımların ivedilikle rektörlüğümüzce atılacağını da dile getirdi. Rektör Alican'a KÜSAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ender Can Dönmez, KARGEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Salih Gülen ve Malazgirt Meslek Yükseokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş eşlik etti.