TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi ve TÜBİTAK BİGG Destekleri

01.11.2023 01:17

TÜBİTAK 2209 PROJE YAZMA EĞİTİMİ VE TÜBİTAK BİGG DESTEKLERİ EĞİTİMİ

Öğrencilerimiz “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi ve TÜBİTAK BİGG Destekleri” Hakkında Bilgilendirildi.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde proje destek birimi tarafından Üniversitemiz akademik personeli ve öğrencilerine yönelik 2209-A-B ve TÜBİTAK BİGG bilgilendirme semineri düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu seminere Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Çınar, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bayram Arıcı, KARGEM yönetim kurulu üyeleri, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Seminer KARGEM Müdürü Dr. Ögr. Üyesi. Teymur Erol’un konuşmasıyla başladı. Alparslan TTO yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi N. Cihat İçyer’in TÜBİTAK BİGG ile ilgili sunumunun ardından proje destek biriminden Dr. Öğr. Üyesi Halil Yılmaz, Dr. Arş. Gör. Kemal Sülük, Arş. Gör. Gizem Hazan Akçay’ın TÜBİTAK 2209-A-B proje yazma eğitimi ile ilgili sunumları gerçekleştirildi. Seminer soru-cevap bölümü ve teşekkür belgesi takdiminin ardından son buldu.