CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİNİN DİJİTAL PLATFORMU E-İNSAN TANITIMI

16.10.2023 05:20

KARGEM tarafından İslami İlimler Fakültesi öğrencilerine seminer verildi.

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARGEM) tarafından İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonunda öğrencilere Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin yerli ve milli dijital platformu olan “E-insan” hakkında bir seminer düzenlendi.

İslami İlimler Fakültesi’nde gerçekleşen seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, KARGEM yönetim kurulu, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünce 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 11:00’de İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonunda Dr. Öğr. Gör. Teymur Erol koordinatörlüğünde gerçekleşen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ katıldı. KARGEM yönetim kurulu üyesi Arş. Gör. Dr. Sıddıka Öztekin, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin hazırladığı E-insan platformu hakkında bilgi verdi. Öztekin, E-insan platformunun hangi amaçla kurulduğunu anlattıktan sonra bu platformun sunduğu hizmetlere değindi. Yetenek Kapısı, Kariyer Kapısı, YTNK TV ve Ulusal Staj Programının bu platform sayesinde tek noktadan erişim sağladığını belirtti. Eğitim ve iş hayatına dair üretilen kariyer hizmetlerinin tanıtımını ve uygulamalı örneklerini gösterdi. Seminer, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

📢 Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi E-İnsan Dijital Platformu Tanıtım

🗓️26.10.2023