Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi E-İnsan Djital Platformu Tanıtımı

15.10.2023 18:56

Öğrencilerimiz E-İnsan Dijital Platformu Hakkında Bilgilendirildi

Üniversitemiz KARGEM (Kariyer Geliştirme Merkezi) tarafından öğrencilerimize Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin dijital platformu E-insan hakkında bir seminer verildi.

Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen seminere, KARGEM yönetim kurulu, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

KARGEM Müdürü Dr. Ögr. Üyesi. Teymur Erol’un konuyla ilgili bir konuşma yaptı. Erol, konuşmasında öğrencilere KARGEM’in hizmet amacını, ne tür hizmetler verdiğini, öğrencilerin merkezden ne şekilde yararlanabileceğini anlatarak merkezin kapılarının her zaman öğrencilere açık olduğunu dile getirdi.Daha sonra KARGEM Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Fatma Betül Şengönül Kozak, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin hazırladığı yerli ve milli dijital platform olan E-insan hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi. Sunumunda bu platformlarda yürütülen tüm iş ve işlemlerin merkez tarafından gerçekleştirildiğinin altını çizdi. Kozak, E-insan platformunun hangi amaçla kurulduğunu anlattıktan sonra bu platformun sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı. Yetenek Kapısı, Kariyer Kapısı, YTNK TV ve Ulusal Staj Programının bu platform sayesinde tek noktadan erişim sağladığını belirtti.

Seminer soru cevap faslının ardından sona erdi.

📸