Ara

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

Pratik Tariflerle Tok Tutan Besinler (Uygulamalı Eğitim)

17.06.2021 00:17

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARGEM) Müdürü Doç. Dr. Zeliha Tekin koordinatörlüğünde, eğitmenliğini Diyetisyen Gülnur Purdik Tatık’ın yaptığı “Pratik Tariflerle Tok Tutan Besinler Eğitimi” gerçekleştirildi. 

 

“Sağlıklı Besinlerle Sağlıklı Kal” sloganının benimsendiği eğitimde Naneli Kefir Smoothie, Zerdaçallı Humus, Tok Tutan Semiz Otlu Salata, Elmalı Yulaf Lapası, Ekmek Üstü Lezzetler, Avokadolu Dipsos Eşliğinde Tam Buğdaylı Cips uygulamaları yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ulaş Çaydaş ve Genel Sekreterimiz Harun Demir’in katılım gösterdiği eğitim, teşekkür belgesi ve katılım belgesi takdiminin ardından sona erdi.