Drama ve Teknikleri Eğitimi

23.06.2021 00:57

Üniversitemiz Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeliha Tekin’in koordinatörlüğünü üstlendiği ve Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Öcal’ın eğitmen olduğu “Drama ve Drama Teknikleri” eğitim ve drama atölyesine öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Eğitim ve öğretimde pek çok konuda dramadan yararlanılması, öğrencileri bağımsız davranmaya, hoşgörülü olmaya, yaratıcı bir kişilik kazanmaya yöneltmesi, keşfederek öğrenme yaklaşımını hayata geçirmesi ve sosyalleşmeye yardımcı olması açısından önem taşıyan etkinlik, özellikle Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde okuyan öğrencilerimize, drama ve drama teknikleri drama atölyesinde uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitim sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ulaş Çaydaş, Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Öcal’a teşekkür belgesini takdim etti. Doç. Dr. Zeliha Tekin ise katılımcılara katılım sertifikalarını verdi. Eğitim, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.