Akıl Oyunları Eğitimi

21.06.2021 06:54

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARGEM) Müdürü Doç. Dr. Zeliha Tekin koordinatörlüğünde, eğitmenliğini Funda Şahin’in yaptığı “Akıl Oyunları Eğitimi” gerçekleştirildi.

Eğitime, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın eşi Nilüfer Polat Hanımefendi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ulaş Çaydaş, Genel Sekreter Yardımcısı Ferit Uslu, öğrenciler, akademisyenler ve ilin çeşitli kurumlarında görev yapmakta olan kamu personelleri katılım sağladı.

Eğitim özellikle Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde okuyan öğrencilerimize, yenilikçi öğrenme tekniklerini anlatması açısından son derece faydalı oldu. Klasik öğrenme metodunun alternatifi haline gelmeye başlayan, öğrenmeyi kolay ve keyifli hale getiren oyunla öğrenme, bireyin motivasyonunu artırmakta, sınıf ortamının doğası gereği var olan disiplin baskısından sıyrılmasını sağlıyor.

Eğitim, eğitmen Funda Şahin’e teşekkür belgesi takdimi ve katılımcılara katılım sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi.