İletişimde Sosyal Girişimcilik ve Sosyal İnovasyon Eğitimi

24.12.2019 00:32

İletişimde Sosyal Girişimcilik ve Sosyal İnovasyon Eğitimi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARGEM) tarafından “İletişimde Sosyal Girişimcilik ve Sosyal İnovasyon” semineri düzenlendi. 24 Aralık Salı günü 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi D Salonunda düzenlenen eğitimde konuşmacı olarak İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Abdülsamet Günek yer aldı. Eğitime, KARGEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Okan Türk, KARGEM Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Kübra Karakuş, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Gül’ün yanı sıra öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Seminerde “Sosyal networking, etkili iletişim, sosyal medya girişimciliği ve sosyal girişimcilik, sosyal inovasyon” gibi konu başlıkları üzerinde durularak başarılı sosyal girişimcilik örnekleri verildi. Eğitim, Dr. Tekin tarafından Dr. Günek’e teşekkür belgesinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.