Bologna Süreci

26.02.2024 06:21

Bologna Süreci Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zekeriya Çam koordinesinde Bologna Süreci temalı konferans düzenlendi.

Konferans, Ankara Üniversitesi Bologna Koordinatörü Doç. Dr. M. Cem Babadoğan tarafından yapılan sunumla başladı. Sunumda, Bologna sürecinin geçmişi, Türkiye’de yükseköğretimin uluslararasılaşması konusunda yürütülen çalışmalar ve Bologna süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı.

Üniversitemizin farklı birimlerinde görev yapan akademik ve idari personel konferansa yoğun ilgi gösterdiler. Doç. Dr. Babadoğan tarafından yapılan bilgilendirme sunumu, soru-cevap etkinliğinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım’ın teşekkür belgesi ve hediye takdimi ile sonlandı.